Garduri din fier forjat - Chisinau, Moldova

Gardurile din fier forjat nu sunt doar o completare a designului peisagistic a unei parcele de grădină sau a unei case private. Astfel de articole comportă beneficii pragmatice - siguranța. Este foarte dificil să le deteriorezi, precum și să te strecori printre tije. Din acest motiv, elementele din fier forjat pe garduri, garaje, porți sunt populare.

Să achiziționezi un astfel de gard înseamnă să subliniezi individualitatea teritoriului, sofisticarea și stilul acestuia. Acestea sunt realizate în două moduri: forjarea la cald sau la rece. În funcție de metodă, sunt selectate materiale corespunzătoare.

Pentru forjarea la cald

Această tehnică implică o încălzire puternică a metalului. După aceea, fierarul execută o serie de acțiuni tehnice care permit executarea curburilor line ale elementelor de decor. Această metodă este cea mai laborioasă, implică cunoștințe, abilități și competențe particulare. Pentru a realiza un gard în acest mod, este necesară o cantitate mare de material și de timp. Anume din acest motiv, acest tip de forjare este cel mai costisitor.

Pentru forjarea la rece

Această tehnică implică crearea liniilor necesare din metal prin intermediul îndoirii și răsucirii acesteia. Aici încălzirea nu este aplicată deloc. Pentru efectuarea lucrărilor, este necesar un echipament special. Meșterul care efectuează acest tip de lucrări trebuie de asemenea să dețină o serie de abilități și cunoștințe.

Avantajele de bază

Gardurile din fier forjat, pe lângă avantajele deja menționate, sunt de asemenea convenabile prin faptul că:

  • Nu necesită îngrijiri suplimentare după instalare.
  • Au o durată lungă de viață (garanții).
  • Au o gamă largă de prețuri printre care oricine își poate găsi un articol după buzunarul său.
  • Tolerante la condițiile meteorologice diverse, nu sunt sensibile la precipitații. Rezistența la umiditate este obținută datorită faptului că producătorul tcreditază produsul finit cu agenți de protecție.
  • Există posibilitatea să achiziționați un astfel de gard la comandă, conform schițelor și dimensiunilor individuale.

Tipurile și stilurile gardurilor din fier forjat

La întreprinderea noastră puteți comanda garduri din fier forjat în Chișinău, precum și în toată Republica Moldova. Pentru a face acest lucru, trebuie să determinați aspectul și stilul articolului. Principalele tipuri întitulate:

  1. Secțiuni întregi, ștampilate. Astfel de articole sunt produse în masă. Nu se disting prin unicitatea lor de design, dar sunt cele mai ieftine din această categorie de produse și îndeplinesc bine funcția de protejare a teritoriului.
  2. Gard în calitate de articol de decor. În cazul dat este vorba despre fabricarea de garduri pe secțiuni. Doar în locul obișnuitului șipci de metal mai există și elemente decorative (bucle, figuri, flori mari).
  3. Gard combinat, presupune că partea inferioară a gardului va fi realizată din diverse materiale. Elemente din fier forjat în acest caz sunt prezente doar în partea superioară a gardului și, astfel, completează compoziția generală. Ele se disting prin dimensiuni reduse, prezența vârfurilor și a ornamentelor decorative.

În Moldova, puteți cumpăra un gard din fier forjat din catalogul de produse finite sau să vă creați propriul design care va decora o singură proprietate.


Gard forjat K12

La comanda

Gard de fier K28

La comanda

Gard forjat K26

La comanda

Gard metalic K27

La comanda

Gard de fier K11

La comanda

Gard de fier K32

La comanda

Gard de fier K31

La comanda

Gard forjat K15

La comanda

Gard forjat K17

La comanda

Gard de fier K30

La comanda

Gard forjat K20

La comanda

Gard forjat K18

La comanda

Gard de fier K10

La comanda

Gard forjat K13

La comanda

Gard forjat K19

La comanda

Gard forjat K16

La comanda

Gard forjat K14

La comanda

Gard din metal K9

La comanda

Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)