Paturi din fier forjat - Chisinau, Moldova

Paturi din fier forjat de la 7 500 lei , disponibil în credit


Patul este elementul principal al dormitorului, care nu doar își îndeplinește funcția inițială de a fi o zonă de relaxare, dar are și un design plăcut. Unul dintre varietățile acestui element al dormitorului este patul din fier forjat. Acesta poate încadra cu ușurință orice interior al camerei de dormit. Liniile grațioase ale căpătâiului din fier forjat ale acestor tip de paturi pot crea o atmosferă de noblețe, și de asemenea este evidențiat gustul rafinat al proprietarului.

Paturile din fier forjat prezintă o gamă largă ale celor mai diverse modele, prin urmare puteți alege cu ușurință cea mai bună opțiune. O dată ce a-ți apelat la compania noastră, puteți achiziționa nu doar un pat din fier forjat în Moldova, ci o adevărată capodoperă la un preț accesibil. Există, de asemenea, paturi simple, duble, pentru adulți și copii din fier forjat. Ele diferă prin designul lor, care poate fi selecționat pentru orice stil al camerei.

Stilurile paturilor din fier forjat

  • Clasic - creați o senzație că nu sunteți doar într-un simplu dormitor, ci veți avea impresia că sunteți într-un palat, un astfel de pat are o căpătâi înalt, care completează perfect spătarul din piele.
  • Modern - caracterizat prin absența colțurilor ascuțite și asimetriei, împletirea lină a liniilor, ceea ce creează un efect de grație pentru dormitorul Dvs.
  • Stilul scandinav este un stil care se distinge prin îmbinarea fierului forjat și bazei din lemn. Puteți distinge un pat în stilul scandinav prin măreția acestuia, subliniind seriozitatea acestui stil. Căpătâiul este creat cu linii stricte, fără fleacuri inutile, ceea ce face acest stil unic.
  • Stilul hi-tech, care se caracterizează prin moderație, de asemenea, condiționat de linii drepte și sobrietate. În acest stil sunt acceptabile ornamentele geometrice, de exemplu, spătarul poate lua forma unui dreptunghi sau prin împletirea liniilor drepte, care sa va potrivi pentru persoanele cărora le place exactitatea în toate.

Paturi din fier forjat – avantaje

Paturile din fier forjat dețin o mulțime de avantaje:

  • O gamă largă de modele și posibilitatea de a executa la comandă conform schiței Dvs. Și nu doar pentru cei care locuiesc în Chișinău, ci și în afara acestuia.
  • Un cadru metalic suficient de rezistent și acoperirea acestuia de înaltă calitate. Materialul din care sunt fabricate paturile din fier forjat este foarte rezistent, poate rezista la peste 150 kg în timpul utilizării.
  • Întreținerea unui pat forjat nu va necesita eforturi speciale. Puteți îndepărta cu ușurință praful și murdăria de orice complexitate de pe suprafața patului cu un burete.
  • Nu este necesar să vă faceți griji că insectele se vor infiltra în texturile patului sau rozătoare vor deteriora cadrul.
  • Un alt avantaj este că în timpul transportului și asamblării patului nu vor apărea dificultăți, deoarece structura acestuia este foarte ușoară și simplă.
  • Materialul pentru forjarea patului este rezistent la temperaturi ridicate și mediu ambiant cu o umiditate ridicată.

Pat din fier K59

9.500 MDL

Pat stil loft K71

9.850 MDL

Pat stil loft K63

La comanda

Pat stil loft K70

La comanda

Pat 2 persoane K42

La comanda

Pat din metal K46

9.950 MDL

Afişare 1 - 60 din 72 (2 pagini)