Scari din fier forjat - Chisinau, Moldova

Scările din fier forjat sunt avantajate prin frumusețe și eleganță față de articolele executate prin sudate sau modulare. La fabricarea articolelor de fier forjat este utilizat doar metal de calitate înaltă cu grosimea necesară, ceea ce nu se poate spune despre produsele din oțel laminat.

În comparație cu scările din lemn, cele din fier forjat sunt mai rezistente și mai durabile. Pot fi instalate atât în interior cât și la exterior. Oțelul tratat nu se teme de precipitații atmosferice și de oscilațiile temperaturilor.

Spre deosebire de scările modulare, scările din fier forjat executate la comandă se potrivesc excelent în interiorul încăperii sau devin o completare armonioasă la arhitectura casei.

Întreprinderea noastră propune o gamă largă de scări din fier forjat în Moldova.

Tipuri de scări din fier forjat

În funcție de complexitatea executării, pot fi distinse trei clase de produse:

  • Simple, utilizat în scopul propus. Aceste produse au un aspect strict și sunt lipsite de diverse decorațiuni
  • Clasa medie - au forme rotunjite ale balustradelor. De obicei utilizată în spații comerciale. Sunt confecționate dintr-un singur tip de metal. Pot fi realizate conform schițelor standard.
  • Produse complexe. Sunt realizate exclusiv la comandă, pentru o încăpere specifică și pentru un anumit client. Pot fi utilizate diferite metale pentru decorarea și fabricarea aplicațiilor.

Stiluri de forjare

Există mai multe stiluri de bază aplicabile în forjarea artistică:

  • Modern. Se distinge prin simetria formelor și simplitatea, și lejerității liniilor.
  • Baroc. O particularitate caracteristică sunt ornamentele în formă de „S”. De asemenea, astfel de produse sunt în aparență foarte lejere, deoarece balustradele nu se intersectează între ele, ci doar ating.
  • Gotic. Acest stil este caracterizat prin forme fine, cu caracter ascendent. Ornamente sunt minime și au forme geometrice exacte
  • Rococo. O caracteristică distinctivă este prelucrarea detaliată a frunzelor, curbelor și mugurilor de flori. Scările executate în acest stil împodobesc de obicei palatele și reședințele persoanelor de frunte ale statelor.

Întreprinderea noastră vă propune spre achiziție scări din fier forjat de orice categorie și destinație în Chișinău, precum și cu livrare și montare în toată Republica Moldova.

Specialiștii se vor deplasa, vor efectua măsurări și elaborarea sarcinilor tehnice pentru proiectarea și fabricarea articolului.

Este posibilă fabricarea atât a unei scări în întregime, cât și a unei balustrade care va fi instalată pe o scară din beton.

În funcție de locul amplasării scării, este necesară proiectarea și calculul fundației dacă scara este montată la exterior. Pentru instalarea în interior, calculul și instalarea ulterioară a elementelor aplicate.


Scara spirala K20

La comanda

Afişare 1 - 56 din 56 (1 pagini)