Grilaje forjate / Gratii geamuri - Chisinau, Moldova


În Chișinău, puteți cumpăra grilaje pentru geamuri din fier forjat printre alte articole forjate. În Moldova, întreprinderea noastră este una dintre cele mai bune garanții ale calității. Puteți achiziționa de la noi gratii neobișnuite la ferestre din fier forjat. Putem executa, de asemenea, la comandă conform schiței dumneavoastră.

De ce sunt acestea necesare? După apariția și utilizarea ferestrelor termopan de către oameni, pentru tâlhari a devenit mult mai ușor să jefuiască casele. Prin urmare, a fost necesară o protecție nouă și fiabilă. Și oamenii s-au întors la gratiile de fier din Evul Mediu. Noul este vechiul de mult uitat.

Funcțiile unor astfel de gratii

  • Decorative - realizate exclusiv pentru decorarea fațadei clădirii, executate din metale fragile.
  • De securitate - realizată exclusiv pentru protecția clădirii de jefuitori, de obicei nu au un aspect foarte frumos
  • De securitate și decorative - îndeplinesc atât o funcție de protecție cât și decorativă, sunt confecționate din metale durabile și arată destul de frumos. Acesta este cel mai frecvent întâlnit tip de grilaje, anume acestea le puteți comanda în magazinul nostru.

Tipuri de grilaje

  • Cu alunecare laterală - au un mecanism complex și necesită anumite abilități de fabricație. Pot permite la necesitate accesul la fereastră.
  • Cu deschiderea laterală - se pot deschide larg și se încuie cu un lacăt împotriva oaspeților nepoftiți
  • Fără deschidere - tipul dat de grilaj este montat ferm în perete. Acest tip de gratii este cea mai înaltă garanție de siguranță. Anume gratiile fără deschidere le puteți achiziționa în magazinul nostru.

Grilaje pentru ferestre din fier forjat – avantaje

  • Acestea sunt extrem de sigure și rezistente. Vor rezista atât la acțiuni mecanice cât și la forțele naturii.
  • Sunt neobișnuit de longevive. Astfel de grilaje pot servi peste 150 ani.
  • Unice. Deoarece grilajele sunt articole executate manual, meșterul nu poate executa două grilaje identice, din acest motiv grilajul Dvs. va fi destul de original.
  • Foarte frumoase. Astfel de structuri vor conferi casei Dvs. un farmec unic. O senzație de Ev Mediu atunci când veți admira „Cetatea” Dvs.

Materiale

Cel mai des pentru fabricarea acestui tip de grilaje este utilizat un oțel special. Datorită utilizării metalelor de diverse grosimi, rezultă ornamente excelente.

Diferența față de grilajele sudate

Gratiile sudate au un aspect foarte ieftin și se privesc nu prea frumos pe fundalul celor din fier forjat. Articolele din fier forjat au devenit opere de artă. Modelele forjate sunt o garanție a unicității stilului și a protecției fiabile a clădirii. Înainte de inventarea mașinilor de sudare, forjarea manuală era foarte populară. Meșterul este capabil să transforme o grămadă de metal în dantelă fină.


Afişare 1 - 34 din 34 (1 pagini)