Usi de exterior

Securitatea spatiilor este un aspect caruia i se acorda maxima atentie. La urma urmei, securitatea este o nuanta complexa care combina nu numai sistemele digitale de securitate, ci si mijloace mecanice.

Usile de intrare din metal de inalta calitate, echipate cu mecanisme moderne de blocare, protejeaza in mod fiabil incaperile de accesul neautorizat. Sunt aproape imposibil de spart cu metode standard, cum ar fi cheile confectionate de sine statator. Impreuna cu sistemele de securitate analogice, digitale, usile metalice de intrare vor oferi nivelul maxim de securitate.

Ofertele magazinului nostru online de usi de intrare in Moldova pentru casa si apartament. Producem usi de intrare la comanda - contactati-ne si obtineti un pret personalizat pentru un proiect individual.

Cum sa alegeti usile metalice de intrare

Usa de la intrare este unul dintre elementele de baza ale casei sau apartamentului. Prin urmare, trebuie sa fie rezistenta la efractie. Incuietorile fiabile si designul rezistent la efractie al usilor de intrare ajuta la acest lucru.

Usile metalice de intrare trebuie sa se deschida lin, fara scartait, pentru a nu provoca disconfort. De asemenea, usile de inalta calitate au protectie fiabila impotriva zgomotului si impotriva patrunderii mirosurilor straine.

Grosimea foii usii este de cel putin 80 mm. De ce anume asa? Pentru ca acest indicator ofera nu doar fermitate. Grosimea de la 80 mm permite utilizarea unui material de umplutura multistrat pentru foaia usii.

Ce umpluturi se folosesc:

  • spuma poliuretanica este o substanta sintetica cu structura celulara. Destul de frecvent sunt utilizate drept umplutura pentru usile de intrare;
  • placi minerale - un izolat fibros, care se distinge prin izolare fonica si densitate ridicata;
  • betonul spumos are o structura poroasa cu pori inchisi. Aceste este produs prin utilizarea de mortar de ciment-nisip, agent de spuma si apa;
  • izolon, penofol apartin clasei materialelor sintetice, constau din celule mici de tip inchis. Se caracterizeaza prin rezistenta crescuta la umiditate. Ele sunt adesea captusite cu usi de intrare metalice.

Adesea se foloseste cartonul ondulat cu trei straturi. De obicei este folosit in calitate de strat auxiliar. Nu ingreuneaza structura, ajuta la reducerea expunerii la vibratii.

Calitatea otelului

Calitatea materialului din care sunt confectionate usile si tehnologia de fabricare sunt doua nuante extrem de importante. Atunci cand alegeti, trebuie sa acordati atentie rigiditatii structurii. In general, intreaga structura trebuie sa aiba forma corecta fara o oarecare deplasare. Aceasta recomandare este bine respectata daca usa este din otel gros - grosimea trebuie sa fie de cel putin 1,2 mm.

Tabla de otel care este folosita pentru productie nu trebuie sa aiba suduri, acestea fiind punctele slabe ale usii de intrare. Daca mai exista cusaturi, atunci este posibil ca usa sa se destrame in urma loviturilor puternice.

Tocul usii este realizat din tabla de otel armata si este bine fixat, sudat la stifturi metalice. Acest lucru mareste si mai mult protectia impotriva accesului neautorizat.

Compania noastra produce usi metalice de intrare cu rigidizari suplimentare, ceea ce sporeste rezistenta si fiabilitatea structurii. Contactati-ne, obtineti o consultatie gratuita cu privire la specificul de fabricatie, un calcul personal al costului.

Etanseitatea este un aspect important al alegerii dvs.

Acest indicator are mai multi factori. Primul este sigiliile (calitatea si disponibilitatea lor), iar al doilea este instalarea. Daca cel putin unul dintre cele doua este defect, atunci etanseitatea nu va fi garantata.

Sigiliile speciale sunt plasate in jurul intregului perimetru al panzei. Acest lucru este necesar pentru ca usile metalice de intrare sa se potriveasca perfect. Sigiliile sunt de mai multe tipuri:

  • magnetic;
  • cauciuc.

De regula, se folosesc ambele tipuri, ceea ce asigura o etanseitate sporita. Compania noastra produce usi cu garnituri concepute special pentru usi metalice de intrare. Astfel, se asigura o durata de viata maxima.

Contactati-ne in orice mod convenabil, obtineti asistenta gratuita in alegerea unei usi metalice de intrare. Noi oferim usi de intrare la comanda in Moldova la un pret accesibil.


Usa de intrare K19

10.600 MDL

Usa Forte AV-5 K3

18.500 MDL

Usa de intrare K16

15.200 MDL

Usa de intrare K13

15.200 MDL

Afişare 1 - 41 din 41 (1 pagini)