Porti din metal / fier forjat

Porți din fier forjat , cutie postala cadou, disponibil în credit


Pentru casele de vacanță, porțile din fier forjat vor fi în calitate de detaliu de decor și, în același timp, de protecție. Articolul subliniază într-un mod surprinzător stilul arhitectural și designul teritoriului. Avem o alegere vastă pentru astfel de porți. Acestea sunt reprezentate în diverse tipuri, stiluri și materiale. Porțile din fier forjat în Moldova pot fi executate la comandă de către întreprinderea noastră la un preț accesibil.

Porți din fier forjat – particularități

Particularitatea de bază și avantajul porților din fier forjat a devenit faptul că se potrivesc perfect cu diferite tipuri de garduri: cărămidă, metal, lemn. Prin urmare, pot fi achiziționate independent de un anumit design de peisagistic. Apariția în curte al unui astfel de element masiv, din fier forjat, îi va da un aspect de rafinament, eleganță și antichitate.

Tipuri de structuri

Porțile din fier forjat sunt realizate în mai multe moduri:

  • Lucru artizanal
  • Elementele ștanțate se îmbină cu piese din fier forjat în mod artizanal.

În oricare dintre aceste moduri, designul joacă un rol important. O schiță a viitoarelor porți poate fi propusă din catalogul lucrărilor deja finisate sau elaborată la comanda în funcție de dorințele unui anumit client. Acum proiectul viitor al porții nu este elaborat în mod manual, pentru aceasta sunt utilizate programe de calculator pentru crearea de schițe în format 3D. Pentru a afla mai multe despre fabricarea la comandă și crearea de proiecte de design, ne puteți contacta la telefon.

Printre diversitatea de porți din fier forjat sunt deosebit de populare:

  1. Cu deschidere laterală (conform tipului elementelor de deschidere /închidere ).
  2. Rulante - necesită să se asigure instalarea unei structuri suplimentare cu role de-a lungul căreia porțile se vor deplasa pe lateral și vor reveni înapoi.

De exemplu, la Chișinău, este popular tipul standard de porți cu deschidere laterală. La noi acestea sunt prezentate într-o gamă largă cu diverse elemente decorative.

Materiale

Porțile din fier forjat sunt fabricate din oțel inoxidabil. Acest material este considerat cel mai durabil și mai convenabil pentru fierari. Acestea se disting printr-o durată lungă de viață, fără a fi nevoie de îngrijiri suplimentare. Oțelul inoxidabil este utilizat numai pentru acele elemente care sunt executate prin forjare. Pentru placa principală a ușii, se utilizează o foaie de metal întreagă. Pe baza dorințelor clientului, lista materialelor utilizate pentru executarea porților din fier forjat poate varia, și împreună cu aceasta se va modifica și prețul. Pentru a efectua o comandă de porți din fier forjat în Chișinău, vă puteți adresa la consultanții noștri online sau prin telefon.

Cel mai accesibil și mai comod model de porți este considerat acela, unde în calitate de placă de bază este utilizată o foaie din poli-carbonat. Elementele forjate sunt aplicate deja deasupra acesteia, fapt care în final se încheagă într-o structură unică. În ciuda faptului că materialele utilizate sunt simple, acest tip are un aspect foarte frumos și interesant. Cu toate acestea structura în sine este lejeră, fapt ce reduce sarcina pe balamalele și stâlpii principali ai gardului.


Porti metalice K68

La comanda

Porta din fier K24

La comanda

Poarta fier K2

La comanda

Poarta de fier K105

35.000 MDL

Porti batante K109

39.500 MDL

Poarta de fier K65

La comanda

Poarta din fier K33

30.000 MDL

Porti batante K57

La comanda

Porti metalice K100

19.500 MDL

Afişare 1 - 60 din 109 (2 pagini)