Din cauza situației instabile, prețurile de pe site pot diferi într-o măsură mai mare sau mai mică de prețurile reale, vă rugăm să verificați prețul la managerii noștri, pentru aceasta ne puteți contacta folosind informațiile specificate în secțiunea „Contact”.
Cu siguranță, în natură și în bună companie se prepară mâncare delicioasă, care a devenit un element aproape constant pentru a-ți aranja astfel de condiții pentru tine și cei dragi, ceea ce, vrând-nevrând, merită să te gândești la achiziționarea unei friteuze. Cum să alegi un grătar potrivit pentru a obține kebab-ul perfect? Există mai multe reguli specifice pentru alegere și toate corespund bucătăriilor din Est și Europa. În plus, în catalogul magazinului nostru puteți achiziționa toate atributele necesare care vă vor veni cu siguranță la îndemână.
Astfel de componente includ frigărui de grătar, un poker convenabil și o lopată minieră destul de ușoară și compactă, care va fi cu siguranță indispensabilă într-o excursie de camping sau de recreere în aer liber. Cum ar trebui să fie un grătar Un grătar poate fi ales pentru un scop îngust la domiciliu, o valiză portabilă pentru grătar este potrivită pentru o drumeție, iar un dispozitiv pliabil poate fi instalat, dacă este necesar, în complexe de grătar solide sau staționare. În plus, spre deosebire de produsele masive, un grătar pliabil poate fi plasat cu ușurință într-o carcasă convenabilă. Unele astfel de produse pot fi oarecum costisitoare din punct de vedere financiar, dar faptul de durabilitate și capacitatea de a-și schimba dimensiunile în felul tău joacă un rol important aici.
Dimensiuni recomandate O decizie importantă la achiziționarea unui grătar include parametri precum materialul produsului, înălțimea și lățimea pereților acestuia, precum și distanța necesară între frigărui. Lungimea tigaii depinde de numărul dorit de frigărui pentru a găzdui, dar rețineți că și cantitatea de cărbune va varia. Lățimea frigăruilor este practic standard și este în limita a 30 cm, ceea ce indică lățimea aproximativă a grătarului în sine. Adâncimea produsului, care este un factor mai influent asupra vitezei de gătire a grătarului, a uniformității prăjirii și a nearderii acestuia, se recomandă să fie de 12-15 cm. Înălțimea grătarului este de obicei aleasă în funcție de înălțime a aparatului de grătar, care are în medie 60-70 cm.